Yleiset käyttöehdot

Oleskelu lomakohteessa

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 asti.

Lomahuoneiston vuokraan sisältyy vuodevaatteet, perusastiasto ja sähkö. Kohde on liitetty kaukolämpöön.

Asiakas tuo omat liinavaatteet, jos ei toisin sovita varausta tehtäessä. Liinavaatteita on saatavissa 20 € / setti.

Siivous

Loppusiivous sisältyy viikkovarauksiin, ellei toisin sovita varausta tehtäessä. Mikäli siivous on ollut asiakkaan vastuulla eikä varauksen päättyessä huoneistoa ole siivottu ja lomahuoneiston huoltaja joutuu huolehtimaan siivouksesta ennen seuraavan asiakkaan tuloa, omistajalla on oikeus periä 84 euron siivousmaksu. Jos lomahuoneisto on jätetty niin huonoon kuntoon, että tavanomainen siivous ei riitä, on omistajalla oikeus periä lisäkorvaus siivouksesta.

Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon omistajalle.

Henkilömäärä

Lomahuoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin laskussa on mainittu. Teltan, asuntovaunun tai asuntoauton käyttö tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty

Valitukset

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät valitukset osoitetaan välittömästi aiheen ilmaannuttua kohteen omistajalle tai avainten luovuttajalle. Jos asiaan ei tule muutosta, on valitus tehtävä kirjallisesti omistajalle 2 viikon kuluessa varauksen päättymisestä. Jos asiakas ja omistaja eivät pääse yhteisymmärrykseen, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Mökkien käyttö

Muista jättää huoneisto sellaiseen kuntoon, kun se oli sinne tullessasi. Jos olet siirrellyt huonekaluja eri paikkoihin, niin laita ne ennen lähtöäsi alkuperäisille paikoilleen. Loman aikana huoneiston siivouksesta vastaa asukas itse. Roskapussit ja tyhjät pullot voi toimittaa jätekatoksessa olevaan jäteastiaan.

Jos mökistä puuttuu jotain tai menee rikki, niin pyydämme sinua heti havaittuasi ilmoittamaan asiasta avainten luovuttajalle

Tupakointi huoneistoissa ja lemmikkieläimet

Tupakointi ei ole sallittua sisätiloissa. Lemmikkieläimiä ei saa tuoda huoneistoon. Jos kieltoja ei noudateta, niin vuokranantaja perii 500 euron siivouskorvauksen asian johdosta.